Borsay Anna

Borsay Anna

Pszichológus, Pár-és családterapeuta jelölt

Okleveles pszichológus diplomámat az ELTÉ-n szereztem fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia specializáción. Egyetemi éveim során dolgoztam önkéntesként  pszichoterápiás rehabilitációs intézményben serdülő és felnőtt kliensekkel és alapítványi keretek között hátrányos helyzetű gyermekekkel és családjaikkal. Ezeken az élményeken keresztül vált számomra fontossá a rendszerszemléletben való gondolkodás, ezek a tapasztalatok vezettek a családterápiás irányba.

 

Mindenki tapasztalhat olyan élethelyzetet, periódust az életében, amikor nem látja a következő lépést és nehéz kiigazodni a – látszólag akár ellentmondó – érzésekben. Ezen elakadások feloldásában, legyőzésében kísérlek a segítő kapcsolatban. Meghallgatlak és figyelemmel kísérek mindent, ami számodra fontos. Ítélkezésmentesen és biztonságot nyújtva veled vagyok és arra törekszem, hogy minél jobban megérthessem azt, ami veled történik, benned zajlik. Melletted állok a fájdalomban és az örömben, valamint minden érzésben, ami e kettő között megjelenhet. Időnként új szempontokat hozok, hogy együtt mélyebben megérthessük mindazt, ami te vagy, de mindig tiszteletben tartom az autonómiád és kompetenciád. A közös folyamat során fontosnak tartom, hogy figyeljük és reflektáljunk mindenre, ami köztünk, a terápiás kapcsolatunkban történik, hiszen a terápiás munkát együtt hozzuk létre.

„Kapcsolatainkban sérülünk és kapcsolatainkban gyógyulhatunk.” – Popper Péter

 

Képzettség:

Okleveles pszichológus – Eötvös Loránd Tudományegyetem – Pszichológia mesterképzés – Fejlődés és klinikai gyermekpszichológia szakirány

Család- és párterapeuta (módszerspecifikus képzés – szupervízió mellett) – Magyar Családterápiás Egyesület

Miben tudok segíteni?

 • önismereti kérdések

 • önértékelési zavar, önelfogadási nehézség

 • kötődési, kapcsolódási nehézség

 • kapcsolati problémák

 • életvezetési nehézség, elakadás

 • stresszkezelés

 • szorongás

 • pályaválasztás

  CÍM

  Emberlépték NKft.
  1122 Budapest, Krisztina krt. 7. II/9

  MOBIL

  +(36) 30 665 4556

  13 + 7 =