HORVÁTH TÜNDE
Pszichológus, Expressive Arts Therapist

2004-ben végeztem pszichológusként az ELTE-n, majd pár év iskolapszichológusi munka után Kaliforniába költöztem ahol 2011-ben Kifejezés- és Művészetterapeuta képesítést szereztem a san francisco-i California Institute of Integral Studies mesterképzésében. Ezt követően pár és családterapeuta gyakornokként lehetőségem volt számos területen tapasztalatot szerezni, művészetterápiás eszköztáramat gazdagítani. Dolgoztam középiskolában, segítettem gyermekeket és felnőtteket gyász és veszteség feldolgozásában, majd krízistanácsadóként lelkisegély vonalon nyújtottam lelki támaszt szorongó, depressziós és esetenként öngyilkossági gondolatokkal küzdő embereknek.

Érdeklődésem a trauma feldolgozás, trauma informált tanácsadás felé fordult mikor bántalmazott nőkkel kezdtem el foglalkozni egyéni és csoportos tanácsadás formájában. Elvégeztem többek között a trauma feldolgozást segítő módszer, az EMDR alapozó képzését és a segítő folyamat során olyan integrált trauma kezelési megközelítéseket használok, mint például a szomatikusan orientált tanácsadás.

Szakmai munkámban fontos irányadó elv az meggyőződés, hogy minden ember a saját életének a legjobb szakértője. Segítőként, pszichológusként az én feladatom annak támogatása, hogy a hozzám forduló felismerje és megtanulja használni a belső erőforrásait, új perspektívából láthassa saját magát és az elakadást okozó helyzetet. A megtörtént eseményeket, kimondott szavakat, veszteségeket nem lehet megváltoztatni, de a róluk szóló történet újrafogalmazható, átírható, új jelentéssel tölthető fel.

Várom olyan felnőttek és kamaszok jelentkezését akik életvezetési nehézségekkel, alkalmazkodási problémákkal, gyásszal, veszteséggel esetleg traumával és lelki vagy fizikai bántalmazás következményeivel küzdenek.

 

ADDRESS

Emberlépték NKft.
1122 Budapest, Krisztina krt. 7. II/9

MOBILE

+(36) 30 665 4556

10 + 6 =